Over mij

Van jongs af aan ben ik veel in aanraking gekomen met auto's. Passie voor sleutelen begon bij mijn oude Zundapp C 50 Sport uit 1970, die ik samen met mijn vader wist op te voeren tot een snelheid van bijna 130km/u. Daarna heb ik mijn sleutelvaardigheden weten te ontwikkelen bij verschillende autobedrijven en ben ik als ZZP'er (autotechnicus) mijn uurtjes in gaan delen. Elke 'tak van de sport' in de autobranche heb ik gezien en geproefd. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende automerken en heb ik mijn voorkeur ontwikkeld naar BMW auto's en 'klassieke' (semi) oldtimers.

Na afronding van mijn HAVO heb ik de NVM SOM makelaardij opleiding gevolgd en ben ik bezig gegaan met de pilotenopleiding. Mijn interesses zijn breed, maar de praktijk wijst uit naar mijn voorkeur voor de autobranche.

DSC00858
email

Autobedrijven zijn er meer dan genoeg, onafhankelijke persoonlijke aandacht voor de auto zoekende of verkopende particulier laat bij veel autobedrijven vaak veel te wensen over. Dit laatste spreekt mij ontzettend aan omdat ik er veel plezier aan beleef om iemand goed te helpen bij het aanschaffen van een nieuwe auto, of juist om zijn of haar auto voor een zo goed mogelijke prijs weten te verkopen. Mijn technische achtergrond en interesse helpen u en mij in deze processen.

Mooie verkooppraatjes heb ik niet. Mijn belang ligt bij het eerlijk advies geven, eerlijkheid duurt immers het langst. 100% zekerheid heb je niet bij het kopen van een auto, zelfs niet bij de aanschaf van een nieuwe auto. Een eerlijk oordeel helpt u de kans te vergroten om de juiste auto aan te schaffen.

Mijn specialisme kun je vinden in BMW's, (semi) oldtimers, klassiekers en youngtimers. Als zakelijk rijder weet ik als geen ander het belang van een goede en betrouwbare zakelijke auto die fiscaal heel aantrekkelijk is.

6
nl_NLDutch
nl_NLDutch